Жұмыс орындары
2
Міндеттері
Приготовление блюд по разработанному меню, подчинение Технологу, умение руководить персоналом по столовой.
Кәсіби дағдылар
- сатып алу тәжірибесі;
- ет тағамдары;
- толық мәзір;
- маринадтарды дайындау;
- көкөністерді дайындау;
- асханада ас пісіру;
- ас пісіру (жылдам тамақтану);
- салат дайындау;
- жаңа піскен жемістер мен көкөністерді дайындау;
- соустар дайындау;
- сорпаларды дайындау;
- тамақ сапасының көрсеткіші;
- ас үйде тағамдарды басқару;
Жеке қасиеті
- тапқырлық;
- жалпы техникалық дағдылар;
- жады;
- жұмыс ортасын түсіну;
- жүйелік тәсіл;
- заңдарды, нормативтік-құқықтық актілерді және нұсқаулықтарды сақтау тәртібі;
- оқу және жазу қабілеті;
- байқау;
- санау дағдылары;
- мейірімділік;
- сақтық;
- жаупкершілік;
- қауіпсіздікті түсіну;
- психологиялық тұрақтылық;
- ұқыптылық;
- теңдестірілген тұлға;
- сыпайылық;
- тапқырлық;
- ынтымақтастыққа қабілеттілік;
- жауапты болу қабілеті;
- құпияларды сақтау қабілеті;
- назар аудару;
- ұжымда жұмыс істей білу;
- өзгерістерге және белгісіздікке жақсы төзе білу;
- адалдық;
- бағдарды сезіну;
- шыдамдылық (адамгершілік);
- икемділік;
- гигиена;
- түнде және демалыс күндері жұмыс істеуге дайын болу;
- үйлестіру;
Аймақ
Атырау облысы, Жылыой ауданы
Жұмыс орны
Вахтовый городок Тенгиз, вахта 15х15