Умение сервировать столы, обслуживание посетителей за столом с приемом заказов, знание меню и барной карты, оказывать квалифицированную консультацию посетителю в выборе блюд и напитков, оформление зала, сервировка столов по праздничным и текущим событиям. Быть внимательным и вежливым. Соблюдать правила внутреннего трудового распорядка.
- оқуға деген қабілетілік;
- жаупкершілік;
- ұқыптылық;
- сыпайылық;
- командамен жұмыс істеу артықшылығы;
- адамдармен жұмыс істеудің артықшылығы;
- жауапты болу қабілеті;
- құпияларды сақтау қабілеті;
- назар аудару;
- ұжымда жұмыс істей білу;
- адалдық;
- түнде және демалыс күндері жұмыс істеуге дайын болу;
- сыртқы түрдің тартымдылығы;
- қалыпты физикалық дайындық;
- тұтынушыларды қолдау;
- сөйлеуді түсіну;
- Орыс / жоғары деңгей
- Қазақ / жоғары деңгей