Жұмыс орындары
1
Міндеттері
- организация и технология производства;
- ассортимент и требования к качеству блюд и кулинарных изделий;
- правила первичной кулинарной обработки сырья и продуктов и требования, предъявляемые к качеству полуфабрикатов из них;
- основы рационального и диетического питания;
- нормы расхода сырья и полуфабрикатов и т.д.
- стандарты и технические условия на продукты, сырье и полуфабрикаты;
Кәсіби дағдылар
- гастрономия саласындағы тәжірибе және білім;
- коммерциялық тағамдар (тағамдарды сатуға ас дайындау);
- сатып алу тәжірибесі;
- банкет тағамдары;
- ет тағамдары;
- толық мәзір;
- маринадтарды дайындау;
- көкөністерді дайындау;
- салат дайындау;
- жаңа піскен жемістер мен көкөністерді дайындау;
- бутербродтар мен тоқаштар;
- теңіз тағамдарынан дайындалған тағам;
- десерттер;
- тағамдар;
- тағамдар (мәзір);
Жеке қасиеті
- санау қабілеті;
- кәсіби әдістерді қолдану;
- санау дағдылары;
- сенімділік;
- жаупкершілік;
- ұқыптылық;
- жауапты болу қабілеті;
- адалдық;
- түнде және демалыс күндері жұмыс істеуге дайын болу;
Аймақ
Астана қ., "Алматы" ауданы
Жұмыс орны
Тауелсыздык 5