Жұмыс орындары
2
Кәсіби дағдылар
- гастрономия саласындағы тәжірибе және білім;
- дайын ет өнімдерін өндіру;
- толтыру өндірісі;
- ет кесектеріне кесу;
- шұжық өнімдерін өндіруге арналған ет кесу (ет өңдеу);
- мұздату (ет өңдеу өнеркәсібі);
- кесілген филе (ет өңдеу өнеркәсібі);
- қой мен қойны өңдеу;
- контурлау;
- ет өңдеу;
- құс етін өңдеу;
- етті алғашқы кесу;
Жеке қасиеті
- физикалық күш;
- төзімділік (физикалық);
- қолдың ептілігі;
- аллергия болмауы;
- иістерге төзімділік;
- суыққа төзімділік;
Аймақ
Алматы қ.