Жұмыс орындары
1
Міндеттері
- Сервировать столы;
- своевременно менять скатерти и салфетки по мере их загрязнения;
- оказывать по просьбе посетителя квалифицированную помощь при выборе блюд и напитков;
- ориентировать заказчика по времени приготовления заказанных блюд;
- контролировать своевременность приготовления и товарный вид блюд перед подачей на стол.
Кәсіби дағдылар
Жеке қасиеті
- тапқырлық;
- жады;
- заңдарды, нормативтік-құқықтық актілерді және нұсқаулықтарды сақтау тәртібі;
- оқуға деген ұмтылыс;
- санау қабілеті;
- бастамасы;
- сенімділік;
- қабілеттілікті сақтау;
- өзіндік ерекшелігі;
- сақтық;
- жаупкершілік;
- пайдалы;
- қауіпсіздікті түсіну;
- психологиялық тұрақтылық;
- ұқыптылық;
- теңдестірілген тұлға;
- сыпайылық;
- тапқырлық;
- ынтымақтастыққа қабілеттілік;
- назар аудару;
- сенімділік;
- ұжымда жұмыс істей білу;
- адалдық;
- икемділік;
- шуға деген төзімділік;
- сыртқы түрдің тартымдылығы;
- тұрақты қарқын;
- теңгерім сезімі;
- ыстыққа төзімділік;
- иістерге төзімділік;
- сауатты жазу;
- емле;
Аймақ
Астана қ., "Алматы" ауданы
Жұмыс орны
Тауелсыздык 5