Жұмыс орындары
2
- оның ішінде жастар үшін
2
Қосымша қызметтер
- Жұмысқа жеткізу
Міндеттері
умение готовить различные блюдо
Кәсіби дағдылар
- дайын ет өнімдерін өндіру;
- толтыру өндірісі;
- ет кесектеріне кесу;
- қой мен қойны өңдеу;
- ет өңдеу;
- құс етін өңдеу;
- зәйтүн ағынын пісіру;
- мамандандырылған нан өнімдерін өндіру;
- ингредиенттерді (нан өнімдерін) дайындау;
- қамырды (нан өнімдерін) дайындау;
- орамалардың өндірісі;
- нан өнімдеріне арналған компоненттерді өндіру;
- кондитерлік өнімдер өндірісі;
- протездерді өндіру;
- ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді, торттарды және кондитер өнімдерін өндіру;
- органикалық нан өнімдерін өндіру;
- тамақ өнімдеріндегі технологиялық үдерістерді бақылау;
- тамақ өнімдерінің сапасын арттыру;
- тамақ өнiмдерiне арналған компоненттердi өндiру;
- тамақ өнімдерін өндіруде санитарлық-гигиеналық нормаларды сақтау;
- тамақ өнімдерін өндіруге арналған жабдықты пайдалану;
Жеке қасиеті
- жаупкершілік;
- сыпайылық;
- жауапты болу қабілеті;
- назар аудару;
- ұжымда жұмыс істей білу;
- адалдық;
- гигиена;
Аймақ
Жұмыс орны
г.Жезказган, ул.Холмецкого,4А